P.L.A.V.A.M.O.

Voda. Voda. Voda. Vodaaaaaaaaaaaaaaa

Laro smo po priporočilu sovaščanov prepustili Ribi. 5 dnevni celodnevni plavalni tečaj. V najbolj vročem tednu tega poletja, na Kodeljevem. Vsak dan smo samo slišali, kako so se igrali … in zato me je zeloooo zanimalo, kakšna bo demonstracija naučenega v petek. Ja, bejba nas je vse prav pošteno presenetila. Nisva mogla verjeti, kak napredek v enem tednu. Brez težav je preplavala olimpijski bazen 2x, skakala s štartnega bloka, tudi na glavo. Hvala Riba, pridemo še!! Priporočam ZELO!

Maša je pa pridno plavala zadnja 2 meseca ob sobotah v Logatcu in je tudi postala delfin Zato ni bilo dvoma, da je treba to plavanje malo utrditi. Ja, morje je že morje, a to je treba redno trenirat!! In smo šli za tri dni na kobrooooooo 🙂 Vam povem … N.O.R.O.
Plavale nismo nič (oz smo, od konca tobogana do roba bazena, včasih nad vodo), smo pa nardile kar nekaj višinskih metrov – gor na tobogan pa po toboganu dooooooooool – vsaj 50x na dan. Rumen, moder, rjav, moder, rumen, drča, seveda tavelki. Pa za pavzo otroški. Pa test kobre. S tavelikih toboganov posnetkov ni 😀

Tko smo ga pa žurale v tamalem čofotalniku 😉

Advertisements

Povej, povej kaj

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s