Tik pred

Ja, bolj slabo nam gre, s tipkanjem tu. Pa saj je prav tako, že itak pišemo dlje, kot je bilo prvotno napovedano! Vseeno eno kratko poročilo avgusta 2014 za čas, ko bo mati že zgubljala spomin (torej za jutr pa tko … 3:) )

Malo smo bili na počitnicah pri babi Joži, Tudi in Lara in ati. Dokončali ograjo, utrudili babi in dedija ter za zaključek še nardili piknik. Stane itak ni zdržal napora, je kr zbolel revež. No, potem smo šli prespat domov, pa k Maši in že (spet) via Krško. Si je Stane opomogel pa je šla Lara za par dni spet nagajat. Se kopat, z vlakom vozit in bit v pižami cel dan. No, potem je ostal še zadnji teden avgusta … kar 2x smo šli na Planino, pa Maša je prišla k meni spat, pa Rimljani v Ljubjani, veselica, rolanje. In vožnja z ladjico po Ljubljanci (HVALA Tjaša <3) Prav zadnji dan pa še skoraj 20km na biciklu!!! Jaz pravim, da sem fit za jutri – za šolo! Vmes smo še navijale za enga strica Mateja, k je preplaval slovensko morje, prebicikliral celo Slovenijo in še teku z morja do Triglava. Zgledal je pa čist nč zmatran!! Aja, zakaj se je to šel? Da zbiramo za šolske potrebščine za tiste otroke, k mamice nimajo dost dinarčkov. Smo dali tud mi za barvice, zvezke in torbe!

Tudi? Naš Tudi je pa pravi kaliber, niti za sekundo je ni varno pustiti same. Ja, dobesedno mišljeno. Danes nas je zaklenila ven iz hiše. Mi zunaj, ona noter, ključ na njeni strani. Je bilo kar malo napeto, a smo problem rešili (HVALA Tina, četudi si zastonj hodila). In seveda si lekcijo “ne pusti Tudi brez nadzora” ZAPOMNILI! Drugače pa … jé, raste, skoz naklada nekaj (vedno bolj jo razumemo) in se reži. 

This slideshow requires JavaScript.

Jutr pa vrtec in šola. Dijo.

Advertisements

3 thoughts on “Tik pred

 1. tudi pri vas cel žur pred šolo…zdej se pa vrjetno sploh dooooogaja 🙂
  in kako ste rešili tole dramo s Tudijem in zaklepanjem oz. odklepanjem vrat ?!?
  lp mi

  Všeč mi je

 2. škoda…sej mi bi prišli rajš takrat, ko bo dišal po kašnem pecivu, piškotih iz pečice 🙂
  Pri nas je tudi Ema ponavadi lačna kot volk, razdražljiva in nakazano tečna.
  lp t

  Všeč mi je

Povej, povej kaj

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s