Pet

Dežja ne bo danes ponoči (menda), mene ne bo špikalo tam spodaj, Easy bo lahko celo noč mirno spal (verjetn). Jaz bom pa malo obujala spomine, na prvič. Pa na vseh teh pet let po tistem prvič. Kako je iz najlepšega dojenčka zrasla ena luškana preklasta bejba. K so  ji hlače al prekratke al pa preširoke 🙂 K ne more skrit, da je jedla čokolado (ker je umazana do ušes). Ki bi že rada bila šolarka, a se še vedno rada pride pocartat k mami. Ki je res pravi stenj za mojo potrpežljivost. Ki je najboljša sestra na svetu (Ajša je pa sestrca), zarad katere je pr nas zlo glasno na momente. Ki obvlada vse črke abecede in jih s pridom in veliko uporablja (pa so rekli, da ne bo govorila …). Ki ima rada pravljice in Winxice. Ki joka od veselja in ganjenosti.

afna5

Ki je res en nezahteven otrok. Naj bo njena otroškost čim dlje živa in živahna 🙂 Lara, vse najboljše za 5. rojstni dan (ja, zdej si pa ŽE 5). Radi te imamo toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolk!
Zjutraj te čaka čokoladno presenečenje …

torta5

Hvaležna sem, da si tu z nami. In za vsak moment s teboj. 

 

Advertisements

5 thoughts on “Pet

  1. Lara smo se včeraj spomnili nate že zjutraj in je imela Ema dobr namen te poklicat celo po telefonu, potem smo pa padli v gobe in malce pozabli…V glavnem; Lara “dej petko” za tvojo prvo petko. Vse najboljše od vseh nas

    Všeč mi je

Povej, povej kaj

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s