Moj post

BREZ PANIKE!!! Naslov nima veze s hrano!! Pridno me futrajo, samo inglešk že znam malo, a veste!

Torej, mal mam dost tega, da sam Lara dogaja. Dons bom jest tle glavna. Ker včerej sem praznovala 9 mescev (ja, 9!!) in je blo noro. Cel žur sm mela, skor 30 povabljenih pa to. Sicer vsi mal starejši kot jest ampak so me zelo zabaval in so bli strašno fajn. Edin na fotkah se me ne vidi, k sm tko mejhna še. No, mejhna v primerjavi z njimi (Lara in njeni sošolci iz vrtca).

Vrtec na obisku

No, jaz sem imela občutek, da bo to en krasen dan. Sem pol fajn zaspala in se naspala. Potem pa sledi ŠOK. Namest torte (je blo pecivo in so ga vrtičkarji zmazal ko šus) me mami najprej maltretira z mrzlo vodo, da sem se v eno vrečko polulala (mati bla vesela k marela, je čudna a ne!?), potem pa v avto (ob 2h – zun je blo 35 stopinj!!) in greva. Hm, mogoče pa me čaka še eno presenečenje. JA, SAM KAKŠNO. Me je nesla k eni teti, k ji je najprej dala mojo nalulano vrečko (!?) pol me je pa ta ista teta še ZBODLA v prst. A veste kolk je kri tekla!?!?!? VSE je blo krvavo, cela moja roka. Mislim, jaz sem bila tako v šoku od groze, sem mislila, da so mi prst odrezal. Res. Tolk sem bla šokirana, da sploh nisem uspela jokat. Ker pol je una teta obrisala prst in je bil še lepo cel, sam mal je na vrhu kri kapljala. In je nalovila to v eno tako mini slamco, ful zanimiv je blo, sem hotla še mal pomagat z drugo roko pa mami ni dovolila. Kr neki. Ma je bla mami pol toooolk dobre volje (res mi ni jasn, kaj je blo to s temi telesnimi tekočinami), da sva dirkali direkt domov in v bazen. Vam rečem, ŽUUUUUUUUUUUR je bil super. Pa še Maša je bla pr nas in pol je teta Tina pršla in smo se mel SUPER fajn!

This slideshow requires JavaScript.

Danes sva šli pa še do Andreja, pa ne ata Dina! In me je zvagal (to sm se kr sama) in zmeril – navagali smo 8 kil in pol (tu nekje, z bodijem to) in namerili 73cm. Vse po JUSu! In moja zdravnica me je vso prešlatala, poslušala in v vse odprtine na glavi pogledala, spraševala o kakanju, dojenju in hrani ter bila z menoj ZELO zadovoljna. Ja, nč bit ljubosumni, sej vi ste vsi tud fejst 😉

No, uživajte, grem jest še mal pogledat okol! Čauči

image_2

Advertisements

Povej, povej kaj

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s