Športno

Ja, po tednu dopusta in lenarjenja ob Jadranu, smo kar takoj v ponedeljek štartali s športnimi aktivnostmi. Smo namreč imeli v vrtcu športno popoldne s starši in je bilo zeloooo fajn 😉 Igrali smo se Kdo je šef, padalo s kokicam, glista gre skoz obroč in polžasto kolebnico. Veliko smo se nasmejali, jaz sem imela pa itak navijaško ekipo seboj (Ajšo, mamo Jelko, Tino in Mašo). Ni kej, imam super vzgojiteljice!!
IgreBrezMeja2013In vsi smo dobil diplomeeeeee.

No, potem je bila športna bolj mami, ki je imela tisoč enih opravkov ta teden, pa žurala ga je (in to kr 2 – ja, DVA – dni zapored), danes smo pa imeli presenetljivo športno nedeljo. Zjutraj prlaufa mami z jutranje rekreacije, če bi šli na štart enga kolesarskega maratona po Barju. Ja pa dejmo. Vmes mi povejo, da je tud otroški kolesarski maraton. Hm .. bi ja. No, al pa mogoče ne. Mogoče bi sam gledala. Ja no, al pa bi tekmovala. Ne vem no. U glavnem, šli smo tja, so me prjavili, dobila sem novo majco in eno igračo, pol sm pa Jona srečala. On je šel tud tekmovat. In sem tud jaz. In je blo SUPER! In sem dobila MEDALJO!
Lara4-005S tekme smo šli na sladoled, pa Tatjano smo srečal, pol smo pa v Celje dirkal na Lanin piknik. Ma dan je bil zmer boljši. Čevapčiči super, Lanina in Emina igralnica super. torta dobra (no ja, Smartisi so me tolk zabasal, da nisem mogla torte pojest do konca …), sladoled pa mrzu.

In pol pridemo dam pa prav muti, če bi šli še na Čuke. In smo šli. Čuke večinoma zamudil, zato pa, JUPIIIIIII, me je ati peljal na avtočke in na vrtiljak. Ma ljudje, vam rečem, včasih rata iz nič vse!

Advertisements

One thought on “Športno

Povej, povej kaj

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s