4.5 in 0,583 leta

Ko ti druge mame razlagajo, da postane čas drugačna dimenzija, ko imaš enkrat otroke, ne razumeš. No, zdi se ti, da razumeš, ampak v bistvu ne čist! In potem pride dete in res, leto porodniške mine kot malo podaljšan dopust. Trenutno pa ugotavljam, da gre čas (zgleda) z vsakim naslednjim otrokom še hitreje mimo. In velja si vzeti opomnik moje ginekologinje resno 😉 mi je rekla “pa ne pozabite jih kaj slikat” 😀 Pa še mali fotič nam je crknu, tavelke škatle se mi pa, priznam, ne da nosit seboj (poleg otroka, previjalne torbe in tisoč drugih malenkosti) ali ga pač enostavno pozabim.

No mami, nehaj že romantike tle pr nama zganjat!!! Lara tu, da ne bo pomote. Ne, ni me pobrala škrlatinka, čeprav je blo kr naporn. Pojedl smo vsa zdravila (no, ati ima še ene dve tableti za pojest) in smo zdravi. Sem bila včerej v labotoriju, da so me špiknl pa loolat sm mogla v kozarček. Zdavnica Helena je rekla, da sem zdrava. Fajn, čeprav res je, da moja bolniška je bla zelo fajn 🙂 Streho mamo novo na garaži, z mami in Ajšo sem pohajala okoli, vrt smo uredil in posjali same fine solatke, celo en malo risank sem lahko gledala. Ampak je blo danes v vrtcu tud supelllll, k smo mel gasilske vaje! Kr v copatih smo ven tekl, k je v telovadnci gorel (ne zares, sam za hec). In še pesenečenje me je doma čakalo, je mama Jelka kupila skiro (pa ne uno za drevesa sekat!!). Men tazga s Stelo MkKvinom, Maši pa tazga z MiniMiško.

Tko je it z mami in Ajšo na kofe – sami dojenčki 🙂 No skorej, tokrat sta bla še ena sestrca in bratec poleg in smo se imel tud tavelki super!
Ajša-014
Aja, kaj so une številke v naslovu?? Ja ta teden je bilo zelo praznično pri nas, čeprav torta bo šele v nedeljo. Pa še ta pogoljufana!!! Najprej sem v torek jaz praznovala 4 leta in pol (samo izmerili so me in zvagali … 114,5 cm in 18,1 kg), pol je pa še Ajša dopolnila 7 mesecev. Še dobr, da je bil ati na Dunaju in nama prnesu črno torto, drgač pa res ne bi nič blo! Mami?!?!???

Ajša-013

Dost za danes, morm spat 😉 Kaj??? Ja no, pa dej … Ajša bi rada še neki povedala vam … Ajsa bi neki povedala

Advertisements

5 thoughts on “4.5 in 0,583 leta

Povej, povej kaj

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s