Pestro

Dopust je bil sicer fajn, ampak vse kaže, da je en slepi potnik uspel se uštulit v prtlažnik (ja mami, pa bi več napakirala). En tak virusni slepi potnik, ki mi je prikuril telesno temperaturo v četrtek zvečer, pa popustil do sobote zjutraj. QL, enodnevna viroza. No, ni šlo drugač, ker jaz sem MORALA v soboto v Celje k Emi na žurko za 5!!!

In vam rečem, bilo je NORO! Sem že vprašala mami, če bomo za moj RD tud lahko šli v Celje v đunglo … upam! Fajn smo se mel, nanorel u đungli, še sladoled smo jedl. Pa še pol pr Emi smo se igral in torto jedl. Jest sm svoj kos mami dala, sm rajš kokice (soree Tina, mami od Eme).

V nedeljo sva z atijem nardila iglu. Ja, iglu, ne lukno vkupu snega. IGLU, taprav. Tak:

Iglu

Včer smo plesali na Povžih, danes sva pa z Mašo piškote pekli. Ne verjameš??? Grdo, ker sva jih res!

CukrPekarciJa no, NISEM PUZABLA! Ajša je včerej SPET praznovala. Jest ne vem, zakaj lahko ona vsak mesec, jest pa sam 1x na let?!?!!? Mami, to ni enaka obravnava otrok!! Ampak OK, nisem huda na Ajšo, ker smo šli vseen k Maši pa kr tam tortico pojedl (men itak ni bla dobra, jest bi raj bombone jedla!).
537029_5001246622637_1386356329_nZmeri manj se dere, telovadit lih noče (kot jest nism hotla), velik se smeji in prdi z usti. Ja no, kako nej drgač to opišem, pravi mali pljuvalnik je. Sam mami pa še kr ne dovol, da bi se same igrale 😦

No adijo, morm spat.

Ema, super je blo. papa

Lara

 

Advertisements

4 thoughts on “Pestro

  1. Lara pa pridi kej prej se v dzunglo in ne cakat RD…oktober je se dalec. Sej men tud torte niso lih fajn…Sam figurce is cukra so pa zakon, ane.lp ema

    Všeč mi je

Povej, povej kaj

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s