2012 – 2013

Joooj, kok dolg že nismo nič napisal?!?! Hja, mami nima časa, ker sva oba z atijem bla do dones doma in je mogla za naju skrbet, poleg Ajše. HAHAHAHA

Torej, povzetek prazničnega dopusta 🙂

Božičkovali smo doma, zvečer oz. popoldan je mati skuhala res extra kočerjo, pol sem pa jaz spala na en uč – sem slišala, k je Rudolf ustavu na strehi in je dedek Mraz darile zložu pod smrekco!! Ker sem mu nastavla zvonček in ga je ruknu, tko da jest točn vem, kdaj je pršu mim! In to je blo daril ..huuuuh, sem bla zgleda toooolk pridna letos!! No, zjutri smo hitr spakiral in šibal na Žilce – Ajšin prvi obisk Žilc! In gor so ble tud darile in darile 🙂 Pa klobase za kosilo. In pihal je tolk, da je naju z Mašo skor odnesl! RESNO, ne hecam se, kr teto Tino vprašte. Itak je bil pa dogodek dneva gasilka intervenca! Ja, lih na božičn dan je na Sv. Vidu en dimnik šu u plamene in so mogl gasilci Sv. Vida u akcijo. In mi smo bli zravn!! Da vam ne povem … najprej so skor strica Petra povozil (mislm, pa LIH NJEGA). No, pol so se že skor skopal u avto, jim brisalci niso delal. So hotl okn odprt, tud ni delal. Pol so kr na roke orošeno šajbo brisal. Pol so se spomnil, da mogoče bojo nucal dihalni aparat. So še to šli iskat. Pol so se menil, kdo gre z gasilnim avtom kdo pa s svojim. In pol … pol so pa res se odpelal. Madonca z lonca – upam, da pr nam nau nkol gorel!!!

Pol smo se pa 27. na hitro odločil in šli Celjane obiskat, pa še v celjsko Pravljično deželo. Jaz najbl pridna sem spet dobila darilo, mi je dedek Mraz v Celju prinesu OkiDoki jogurt!

Pol pa sem jaz šla na počitnce v Krško, kjer je blo .. no, bil je žur, več pa ne povem, Da ne bo mami tečna. Za nalakirane nohte, prstane in vsako dnevne risanke že ve, drugega pa ne povem!! Ajšo sem pogrešala, sem la rada domov, ampak še pridem. Sam Stane mi mal nagaja!! Silvestrovanje je blo pa naporno, smo tolk raket spustil, da sem pred polnočjo omagala. Kaj pol, sej je Ajša tud!! Edini frej dan letos smo izkoristl za obisk Bizeljskega, kjer je bila Ajša tud prvič. Hja, tam se je kr lepo vedla, sam na poti domov je blo pa … ne vem no, kaj jo je pičl, ampak jaz se z njo ne bom vel vozila, če se misl tolk dret!!

In nato so šli večinoma ljudje v službe in otroci v vrtec, jaz pa neeeeee. Ker je ati dopustoval, sem bla doma. Mal smo sprehajal se, mal smo pospravlal, mal sm bla pr mami Jelki, mal sm šla k Maši. Danes smo bli na Planini pa še smrekco sva z atijem pospravla.

Super je blo. Jutr pa bo treba vstat .. KRIZA!!!

05012013Skorej 4 mesečna frajerka.

31122012(005)Ajša prvič na Planini (31.12.2012)

 P1030686Ajša drugič na Planini (6.1.2013)

06012013Jaz prvič letos na Planini.

 27122012(003)V Celju, Pravljična dežela 🙂

Advertisements

2 thoughts on “2012 – 2013

  1. Lara ne skrbi, Milena ne bo mamici povedala, kako je bilo super, ko si obuvala Milenine škornje (samo kaj ko ta Milena ni dovolila une z visoko peto). Joj pa kako je bilo super zvečer, ko smo postlali taveliko posteljo, potem pa skakali gor in delali “povštersko bombo” za Staneta. Pol smo ga pa vse tri bombandirale. Še pred bombo smo se pa morali skopati (seveda tudi malo punčke). Milena je dala v vodo sol, ki diši, pa te je tudi malo pikala v ritko dokler se ni stopila, pa je bil spet hec.

    O še bol super je pa bilo, ko smo v trgovini z zvezdico (Tuš) zagledale teto Matejo, ki nas je peljala domov. Nam ni bilo potrebno hodit, ker smo bile že tako utrujene. Pa še s pijačo nas je častila v gostilni.

    Uglavnem super nam je bilo. Pa upam, da še prideš.

    Všeč mi je

Povej, povej kaj

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s