Veseli december I.

Evo nas! Zdravi smo in zasneženi. Ok, to je tko, na hitro. Kaj pa drugače delamo … ali smo že zapisali, da se je Lara pridružila Povžkom – extra super plesni skupini takih mini plesalcev na Povžariji. Smo se infiltriral kot ne-Povžarji (hja, mamo le veze hude, a ne Maša … HVALA).  Sicer nam je še malo nerodno, mami bi rada, da jaz že vse obvladam kr taprvič .. POČAS mati, saj bo!!

In veseli december je tudi na Vrhniki 🙂 V petek me je muti peljala na eno igrco pa na Miklavžev sejem, sam mi ni blo tolk všeč, pa smo kmal šle nazaj. Pa še dež je padal. No, muti ni obupala, smo šli v soboto spet, so ble pa lutke. Mi je blo pa všeč!! In na štantih so mel zastonj bonbone, kar je blo sploh fino. No, po lutkah nas je muti tudi na vročo čokolado peljala v Mantovo, ati je pa doma kostanj speku – se mamo kr fino, ja.

Ta teden pa sem bila zeloooo pridna in je Miklavž pustil zame darila pr mami Julči, pa pr Maši, pa doma pa še pr mami Jelki. Torej – dokaz, da sm bla najbl pridna!! Ok no, sej mami je tud dobila ene par mandarin pa ene čokolatine. Pa ati tud. Sam vseen, jaz sem pa največ dobila, torej sem bila najbl pridna!! Pa Maša tud, mi2 z Mašo sva NAJBL PRIDNI NA SVETU! A ne, Miklavž. Aja, danes sva šla pa z atijem spet lutke pogledat, sam sva mal zamudila. Itak je pa blo bolj fajn potem it z Mašo in teto Tino na pohod z baklami na Trojico. Mal je blo mraz, ampak sva z Mašo tolk hiter hodile, da nama je blo vroče!

A Ajša kaj dela? Nč, dere se … OK no, sej ni tolk hudo, je kr pridna. Sicer bi rada skoz bla pr mami pa da jo mami okol nos, k je firbčna seveda, ampak je zadovolna tud če jo mama Jelka nosi, še najbl pa, če jo teta Tina. Hja, eno razvajeno dete pa mora bit v hiši 😛 Pa še afna se rada 🙂 Da pa ne bom tako šimfarsko slišat vam povem, da je bila tudi na telovadbi in da je toooook pridna, da mami pomaga piškote pečt (poleg mene) in imamo zdaj za kak teden zaloge!! Pridne babe me!!

24112012(004)

21112012(001) (dokaz!)

04122012(004) 04122012(001)(mi plešemo, la la la la) 

P1030492Evo, veseli december je priplezal v našo ulico.

P1030490Mami in Ajša dopoldan.

P1030483Ajša popoldan … afna, sem vam rekla!

Advertisements

2 thoughts on “Veseli december I.

  1. Hja .. imamo ene party-pooperje v hiši, namreč Larine roke. Ki stalno rinejo v usta, pa v nos, pa nočejo se umivat, pa vse morjo pošlatat. Res ne vemo, kaj naj z njimi, a naj jih zvežemo za hrbet?!?!
    😉

    Všeč mi je

Povej, povej kaj

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s