Sestrci

Priznam, da me je bilo kar strah, kako bo Lara odreagirala na dojenčka v hiši. Že pred rojstvom je morala upoštevat moj nosečniški trebuh – nisem je mogla več tolko dvigovat, pa se beckint z njo, pazit je morala, da me ni suvala ipd. Pa letos smo ji uredili lastno sobo, pa vrtec je menjala septembra. Ja, veliko sprememb za mojo malo sončico. In moram povedat, da sem zelo zelo ponosna nanjo, kako pogumno se z vsem spopade.  Vem, da ji je težko, čeprav tega ne pokaže!! In se trudi kot velika punca. Soba nam je všeč, tu pa tam ob groznih sanjah prišibamo k atiju in mami v posteljo, to je pa tudi vse. Od prvega dne dalje, nobene težave. Vrtec smo udomačili 🙂 čeprav bi včasih raje ostala doma, a le zato, ker sva doma mi2 z Ajšo. Sestrico pa … ima najraje na svetu, že prav  težko mi je, ko jo vseeno moram vsake tolko malo zabremzat pri vsem izkazovanju ljubezni 🙂 In seveda malček precenjuje svojo odraslost, bi Ajšo kar dvignila in nosila okol. Seveda z najboljšimi nameni, a fizično še ne gre to.

Hvala Ti, sončica moja. Komaj čakam, da mi ne bo treba več reči “Lara, ne morem zdaj” zaradi Ajše 🙂 Najraje na svetu te imam. Ja, pa Ajšo seveda tudi 🙂

Advertisements

3 thoughts on “Sestrci

  1. 🙂 Kontra, tudi pri vas je bilo presenečenje. Pa moram priznati, da je verjetno dete zelo pridno, ker pri naši mali (tokrat) ne gre.
    Lepe pozdrave na Štajersko 😀

    Všeč mi je

Povej, povej kaj

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s